Projectmanagement met paardenkracht!

Op donderdag 13 juni 2019 hebben Petra van Paard & Wagen en ik een teamcoaching voor project managers van FrieslandCampina begeleid. Dat was op de prachtige locatie van Petra. 

We kijken terug op een geslaagde middag. De Project Managers van Cooperative Affairs hebben stakeholdermanagement met paarden in de praktijk gebracht.

Eerst hebben we de belangrijkste stakeholders bij CA-projecten in beeld gebracht. Vervolgens hebben we ze ingedeeld op basis van invloed/macht en hun belang bij het project. Daarna zijn we de wei in gegaan. De opdracht: leg de vier projectfasen met materialen klaar en leid de stakeholders door het project. De activiteit leverde veel herkenning op uit de dagelijkse werkpraktijk. De groep heeft met twee verschillende aanpakken geëxperimenteerd. Elke stakeholder vraagt om een eigen aanpak.

We sloten de middag af met een lekkere BBQ.

 

Wil jij ook een op maat gemaakte teamactiviteit of teamdag ervaren? Neem contact op met info@paardenwagencoaching.nl of info@metgabry.nl 

 

 

Pgb, daar kun je iets mee!

Het is ook mogelijk om via Pgb (Persoons gebonden budget) een coachtraject te volgen!

Kom jij of of komt je kind in de reguliere zorg niet verder. Zoek je passende begeleiding op maat en sta je open voor paarden? Neem dan eens contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Laten we samen de mogelijkheden onderzoeken om voor jou of je kind de meest passende zorg/ begeleiding te kiezen.

Open Stal dagen

Uitnodiging: Open Stal Dagen

In mei 2019 zetten wij de deuren van de stal open om kennis te maken met onze collega’s Jade, Quint en Vester én paardencoaching (Equine Assisted Coaching) tijdens Open Stal Dagen!

 

Ervaren hoe coaching met paarden werkt?
Gabry de Veld en Petra Schildmeijer van Paard & Wagen (www.paardenwagencoaching.nl)  organiseren in mei samen de Open Stal Dagen in Hazerswoude-Rijndijk.

Tijdens deze dagen geven wij informatie over deze unieke manier van coachen. Je kunt al je vragen stellen en je kunt meedoen aan een groepsactiviteit. Zo kun je zelf ervaren of coaching met paarden iets voor jou of jouw team is.

In verband met groepsgrootte en -indeling werken we met aanmeldingen.
Leuk als je erbij bent, tot dan!

 

Wat:              Open Stal dagen

Wanneer:     zondag 19 mei van 13- 16 uur
                      zaterdag 25 mei van 10- 13 uur

Waar:            Rijndijk 209 te Hazerswoude-Rijndijk

Aanmelden: info@metgabry.nl   

                       maar WhatsAppen mag ook, 06-13082332

 

 

De Open Stal Dagen waren leuk!

Petra van Paard&wagen coaching en ik hebben verschillende mensen mogen ontvangen en onze collega's kunnen voorstellen. Tijdens de verschillende demo's hebben wij ook zelf weer geleerd ;-)

Hierbij een kleine impressie: