Nieuwe coachlocatie in De Ronde Venen

Gepubliceerd op 11 maart 2020 om 12:53

Binnenkort start ik op een nieuwe locatie ook een coachpraktijk! Deze locatie ligt in de gemeente De Ronde Venen, in de provincie Utrecht. Zo heb ik een nóg groter bereik voor mijn bedrijf én coachees. Hoe fijn is dat?

Een poosje geleden raakte ik aan de praat met Christel van Dam. Zij is begin 2020 gestart met haar eigen zorgboerderij, Buurderij van Dam. Daar had ik een tijdje terug al kennis gemaakt met haar mini paardjes Happy en Dexter. Tijdens de open dag van de zorgboerderij had ik deze schatjes onder mijn hoede. En, nu mag ik ze ook mijn collega's noemen! 

Tijdens het coachen maak ik gebruik van verschillende materialen. Happy en Dexter mochten pas hiermee kennis maken... ze vonden dat nog best even spannend! (sprongetje hier, hupje daar). Dus dit gaan wij zeker nog eens oefenen voordat ze écht mee mogen gaan coachen (zie foto's).

 

Wanneer wij een coachsessie gaan doen, zullen de cliënten van de dagbesteding, samen met Christel, voor ons een stukje wei afzetten op het prachtige en ruime terrein in de polder, waar wij dan rustig en ongestoord kunnen zijn. 

Benieuwd wat Happy en Dexter jou kunnen leren? 

 


«   »