Een nieuwe kuddegenoot/ collega in Hazerswoude Rijndijk

Gepubliceerd op 7 mei 2020 om 11:54

Up- date november 2020

Bobbie zal eind november gaan wonen op een super tof en nieuw Paddock Paradise in Woerden. Dag lieve Bobbie en Madelijn. Ik zal jullie via Fb blijven volgen en meegenieten met jullie verhalen. 

 

Up- date oktober 2020

Oktober 2020 is besloten om Bobbie te verhuizen. Hij is een jonge ruin met een berg energie. Dit kon Bobbie niet voldoende kwijt in onze ruimte en bij de kudde. Bobbie woont nu op groot landgoed waar ook jonge paarden staan. Hij kan daar nu lekker groeien en stoeien.

Het gaat je goed knappe Bob! 💙

 

Welkom Bobbie! 
Sinds een aantal weken is Bobbie bij de kudde gekomen. Bobbie is een Painthorse ruin van nu 3 jaar. Het is een nieuwsgierig én leergierig jong paard die nog veel mag leren van ons én wij van hem! Hij is gevoelig en vriendelijk. Quint had de eerste weken, de taak op zich genomen om hem te vertellen hoe het allemaal werkt hier op stal. Hij bleef in buurt van Bobbie wanneer Jade en Vester een dutje gingen doen, liet hem rondrennen in de bak en was steeds in de buurt van hem. 

Nu, een paar weken verder, is de dynamiek in de kudde aan het veranderen. Rollen en patronen zijn aan het verschuiven. Mooi om te zien hoe de paarden een nieuwe balans zoeken met elkaar. En nee, dat gaat heus niet altijd zonder slag of stoot.

Pas sprak ik Madelijn, de baas van Bobbie en... hij mag ook meedoen bij het coachen! Super leuk toch? Bij de coachsessies bieden de paarden zich meestal als vanzelf aan als ze mee willen doen. Ze reageren op de energie die ontstaat tijdens onze aanwezigheid. Ik ben benieuwd wat Bobbie allemaal kan laten zien, wat we kunnen leren van hem,  om ook jou een stapje dichter bij jouw geluk te brengen. 🍀❤


«   »