Workshop Coachen met paard, een ervaring

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 12:57

Afgelopen jaar heb ik vaak de vragen gekregen: 'Gabry, wat doe jij nu met de paarden?' en  'Zou het iets voor mij zijn?' Maar wat ik ook hoorde wanneer ik weer enthousiast over mijn werk vertelde: 'Ik vind paarden eng'. 'Ik heb niets met paarden.' 'Paarden zijn zo groot!'

Om aan al deze vragen en wensen tegemoet te komen heb ik een workshop in mijn pakket opgenomen. Hoe tof is dat!? Kort, krachtig én verrassend!
Want het coachen met inzet van paarden moet je gewoon ervaren. Erover praten kan, mag... maar mist totaal het effect van dat waar het over gaat; namelijk over jou en wat het met jou doet. 

Heb jij niets met paarden? zij wel iets met jouπŸ™‚en wanneer je ervoor openstaat, zal je merken dat zij bijzondere en gevoelige dieren zijn, die ook het beste willen voor jou. 
Vind je het spannend bij de paarden? dan blijf ik dichtbij, zodat jij je veilig voelt. En niet alle paarden zijn groot, ik werk ook met mini shetlandpony's van 0.80 cm πŸ˜‰.
Gooi al je excuses aan de kant, stop met er over denken en praten en kom een sessie ervaren. Dan weet je wat het doet voor jou!

Hoe ziet de workshop eruit:

Tijdens een kopje koffie of thee mag je al je vragen stellen. Dan krijg je een activiteit met een paard die ik ga coachen. En als er nog tijd is, kunnen de paarden geknuffeld en geborsteld worden.

Het is trouwens super leuk om deze workshop samen te doen met je moeder, zus, die leuke buurvrouw, vriend of collega. Want dan kunnen jullie de ervaring delen en er lekker over (na) praten samen. 

Coaching met inzet van paarden is gewoon een bijzondere ervaring wat snel en effectief werkt.
Wil je meer informatie, lees dan ook de veel gestelde vragen. Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met mij. πŸ€

Wil je deze ervaring cadeau geven? dat kan. Ik maak met liefde en aandacht een Workshop cadeaubon πŸ’šπŸ΄.

 


«   »