Vrienden bij de paarden

Gepubliceerd op 21 september 2021 om 12:32

Een kleine anderhalve week eerder werd ik gebeld, of ik een vriendengroep van 7 man wil ontvangen. De wens was om hun weekendje samenzijn een extra dimensie te geven met paardencoaching, want dat hadden ze nog nooit gedaan. In 1,5 week iets organiseren en neerzetten… daar moest ik even een nachtje over slapen. Ik dacht na, vroeg wat rond in mijn netwerk en zei:” Ja! Jullie zijn welkom!”

De vrienden wilden graag een beleving, met elkaar en met de paarden. De activiteiten die ik daarbij bedacht had, gingen daarom ook over hun vriendschap wat sinds 2015 is ontstaan en uitgegroeid is tot een fijne groep mensen met een diverse achtergrond. Om zowel de fysieke als emotionele veiligheid van zowel de vrienden als de paarden te kunnen garanderen, had ik Saskia van Gent gevraagd of zij als 2e coach en veiligheid assistent erbij aanwezig wilde zijn.

Na het sturen van de foto’s en filmpjes kreeg ik dit terug:

“Dankjewel voor het snelle sturen van de foto's en de filmpjes. Onwijs leuk om zo nog even te kunnen nagenieten van alles. Het was een bijzondere activiteit die ons heel erg bewust heeft gemaakt van wat we samen hebben. Onwijs bedankt daarvoor!”

Saskia en ik kijken terug op een hele fijne middag.
Vrienden, bedankt voor jullie vertrouwen, gezelligheid en openheid deze middag. We hebben genoten!


«