Een sessie bij mij. Wat kun je verwachten?

Als je bij mij én de paarden komt voor een sessie, ben je áltijd buiten. Weer of geen weer, ik hou van alle elementen die de natuur te bieden heeft. Sterker nog, de natuur speelt mee tijdens elke sessie. En zo sta je letterlijk met je voeten in de aarde.

Paarden spelen een grote rol tijdens de coachsessies waarbij ze worden ingezet. Ik zie ze als mijn collega’s. Als jij de activiteiten met de paarden doet, let ik op jouw én op hun reacties. Paarden hebben ook een hoog knuffelgehalte en dat doet iets fijns met je.

Ik ga voor een liefdevolle en tikkie stoere aanpak; laarzen aan, de bak in en gaan. Want letterlijk met je hele lijf ervaren met dat wat er speelt bij jou, werkt bijzonder effectief. En ja, dat kan best spannend zijn, maar ik heb veel geduld en zal met al mijn aandacht wachten totdat jij terugkomt bij mij.

Ik ben een voorstander van experimenteren. Dus bij mij mag en kan je altijd iets nieuws uitproberen. Omdat paarden van nature nieuwsgierig zijn, reageren zij altijd zonder oordeel. Welk effect heeft jouw idee? Probeer het maar, het mag!

ik ben zo moe nadat mijn partner overleven is. is dit normaal bij rouwen.rouwcoach Gabry de Veld coch met inzet van paarden

Mijn visie: Do small things, with great love.

Dat is een quote die mij nog altijd raakt.
Met kleine stappen ben ik vooruit gekomen,  want de pijn van het verlies in de ogen kijken is en blijft een uitdaging.
De stappen nam ik met aandacht en liefde, voor mijzelf èn de ander. Gewoon, omdat ik het verlangen voelde gelukkiger te willen zijn en met mijn gezin of vrienden vol energie op stap te willen gaan.
Het verlies heb ik kunnen verwerken en de rouw is verweven in mijn leven, ze zijn littekens op mijn ziel. Ik kan ernaar kijken, ze horen nu bij mij. De herinnering blijft, altijd én met liefde!

moe.prikkelbaar.boos.verdrietig.

Als je mij kent weet je:

Dat ik erg graag buiten ben, liefst in de natuur. Dan draag ik het graag grove laarzen of Dr. Martens. Ook onder een jurkje of rok, want ik vind dat leuk. Het is uiteraard ook handig als ik bij paarden ben en door de wei of bak struin.

Tegen bijna elk beestje wat ik tegenkom praat ik. Als mijn kat voor deur staat, vraag ik steevast om het wachtwoord als ik haar binnen laat. Elk antwoord keur ik goed overigens 😉.
Ik ben creatief en schilder in mijn vrije tijd. Het liefst schilder ik dan paarden. Wanneer ik lekker in mijn creatieve energie zit, is het plots 3 uur later!

Tussen alle bedrijvigheid door kan ik ook bijzonder genieten van het alleen zijn, in stilte.

Tot slot : Ik hou erg veel van intens pure chocolade. En, ik hou intens van het leven.💚 

 

Denk je bij het lezen van dit alles, JA! Bij Gabry en de paarden moet ik zijn, klik dan hier en maak een afspraak.

Ik wil een afspraak maken of ik heb een vraag en wil deze graag stellen.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de voorwaarden en privacy verklaring.