- Workshop 'Ontmoet je rouw met liefde'


Bij elk welkom hoort onherroepelijk een afscheid. Maar hoe ga je daarmee om? Heb je verdriet, voel je ongeloof, angst, misschien wel boosheid of machteloosheid? of alles door elkaar?
Op een zachte en liefdevolle manier gaan wij kijken naar jouw emoties en waar jij nu staat.


Bij deze workshop leer jij over jouw emoties rondom afscheid en missen. Daardoor ervaar je wat werkt of helpt voor jou en wat niet (meer). Ook krijg jij tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Ontmoet de kudde en jouw rouw met liefde.

Wil je deze workshop samen komen doen? omdat jullie ook steun hebben aan elkaar, of omdat jullie samen het gevoel hebben er iets mee te willen doen? dat kan ook. 

 

€ 79,- p/p, 1 uur/ duo workshop 2 uur

Ja! Ik wil een afspraak maken voor de workshop 'Ontmoet je rouw met liefde'. 

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de voorwaarden en privacy verklaring.Via de mail zal ik onze afspraak bevestigen. Je krijgt dan ook informatie over het tijdstip en de locatie.

Veel gestelde vragen

Waarom coach jij met paarden erbij?
In contact met paarden komen allerlei zaken die we in het dagelijks leven ook tegenkomen, op een natuurlijke manier aan de orde. Wanneer er een activiteit met een paard gedaan wordt, ontstaan als vanzelf metaforen voor situaties die vaak ook in het dagelijks leven bestaan.

Maar ik heb niets met paarden en ze zijn zo groot.
Jij hoeft niets met paarden te hebben, de paarden hebben wel iets met jou. Zij zullen jou als geen ander open en nieuwsgierig benaderen en ondersteunen in jouw proces. Steeds weer.
En… er zijn ook kleine paarden. 😉

Is het veilig bij de paarden als er veel verschillende emoties spelen tijdens een sessie?
Jazeker! Paarden zijn bijzonder gevoelige dieren en reageren op dat wat jij nodig hebt. Paarden oordelen niet. Wanneer jij iets verandert in je gedrag, zal het paard je opnieuw open benaderen. Juist deze gevoeligheid van paarden en hun manier van contact maken met jou, maakt ze bijzonder geschikt om veranderprocessen te ondersteunen.
Ook hebben paarden een hoog knuffelgehalte en kunnen en mogen ze aangeraakt worden. Een warm en zacht paardenlijf is fijn.

En, wanneer het voor een paard even 'genoeg' is, kan en mag hij uit de sessie lopen.

Sta je altijd buiten tijdens het coachen? Ook met slecht weer?
Ja. Een coachsessie met paarden is altijd in de natuurlijke omgeving van het paard. De natuur brengt je tot rust, helpt je te aarden en geeft je energie. En met de paarden erbij stimuleert dat om ‘out- of- the- box’ te denken, uit je comfortzone te treden en dingen op een nieuwe en frisse manier te bekijken.
Pas je kleding altijd wél aan, aan het weer van die dag. En, draag stevige (waterdichte) schoenen waar je goed mee uit de voeten kan.
Als het erg slecht weer is, kunnen wij ook de schuilstal in.

Ja! Ik wil een afspraak maken voor de workshop sessie 'Ontmoet je rouw met liefde'. 

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de voorwaarden en privacy verklaring.Via de mail zal ik onze afspraak bevestigen. Je krijgt dan ook informatie over het tijdstip en de locatie.