Locatie Stallen

Locatie Hazerswoude Rijndijk

Mijn collega's, de paarden Jade, Quint, Bobbie en Vester, staan op een privé stal in Hazerswoude Rijndijk. Wanneer wij een afspraak maken, krijg je van mij via de mail de adresgegevens toegestuurd.

Deze locatie ligt in het Groene Hart van Hazerswoude Rijndijk op een steenworp afstand van Alphen aan den Rijn, Leiden, Koudekerk en Nieuwkoop. Aan de N11.

De stal zelf grenst aan een groenstrook, een bos en het water. Dit vergroot een heerlijk gevoel van buiten-zijn. De paarden staan 24/7 buiten op deze prachtige locatie. 

Locatie Wilnis

Mijn collega's, de paarden Happy en Dexter, staan op Buurderij van Dam in Wilnis. Dit is een zorgboerderij in de gemeente De Ronde Venen, provincie Utrecht.

Adres: Burg. Padmosweg 169, Wilnis

De paarden staan 24/7 in een in- en uitloopstal. Tijdens het weideseizoen kunnen ze heerlijk grazen en hebben ze geiten en alpaca's met wie ze wel eens de wei mogen delen. Omdat de boerderij een actief melkbedrijf is, lopen er in het weideseizoen ook koeien buiten. De coachplek is altijd in de wei, daar waar plek is en heeft prachtige uitzichten!


Voordelen van coachen met paarden buiten

#1 Op mijn werk locaties staan mijn collega's 24/7 los in de kudde tussen het groen (en nooit elk in een aparte box). De paarden leven samen in een scharrel paddock (met aangrenzende bak) en schuilstal. Ook hebben ze een wei om te kunnen grazen. Zodoende is het een fijne kudde die mooi in balans is. En daardoor perfecte co-coaches!

#2 Wanneer je bij ons komt voor een coachsessie, ben je altijd buiten in de natuurlijke omgeving mét de paarden. Het ervaren en het buiten zijn met paarden om je heen, nodigt uit om uit je comfortzone te komen. Op deze manier word je gestimuleerd om out of the box te denken én te doen!