Locatie Stal

Mijn collega's, de paarden, staan op een privé stal in Hazerswoude Rijndijk. Wanneer wij een afspraak maken, krijg je van mij via de mail de adresgegevens toegestuurd.


Onze locatie ligt in het Groene Hart van Hazerswoude Rijndijk op een steenworp afstand van Alphen aan den Rijn, Leiden, Koudekerk en Nieuwkoop. Aan de N11.

De stal zelf grenst aan een groenstrook en het water, wat het heerlijk gevoel van buiten-zijn vergroot. De paarden staan 24/7 buiten op deze prachtige locatie. En dit zijn de voordelen:

 

#1 Op mijn werk locatie staan mijn collega's 24/7 in de kudde tussen het groen (en nooit elk in een aparte box). De paarden leven samen in een scharrel paddock met aangrenzende bak en schuilstal. Ook hebben ze een wei om te kunnen grazen. Zodoende is het een fijne kudde die mooi in balans is. En daardoor perfecte co-coaches!

 

#2 Wanneer je bij ons komt voor een coachsessie, ben je altijd buiten in de natuurlijke omgeving mét de paarden. Het ervaren en het buiten zijn met paarden om je heen, nodigt uit om uit je comfortzone te komen. Op deze manier wordt je gestimuleerd om out of the box te denken én te doen!