Locatie 

Hazerswoude Rijndijk

Mijn collega's, de paarden Quint, Luna en Anyway, staan op een privé stal in Hazerswoude Rijndijk. Wanneer wij een afspraak maken, krijg je van mij via de mail of WhatsApp de adresgegevens toegestuurd.

Deze locatie ligt in het Groene Hart van Hazerswoude Rijndijk op een steenworp afstand van Alphen aan den Rijn, Leiden, Koudekerk en Nieuwkoop. Aan de N11.

De stal zelf grenst aan een groenstrook, een bos en het water. Dit vergroot een heerlijk gevoel van buiten-zijn. De paarden staan 24/7 los in de kudde op deze prachtige, rustige plek. 


Voordelen van coachen met paarden buiten

#1 Op mijn werk locatie staan mijn collega's 24/7 los in de kudde tussen het groen (en niet elk in een aparte box). De paarden leven samen in een scharrel paddock, met aangrenzende bak en schuilstal. Ook hebben ze een wei om te kunnen grazen. Zodoende is het een fijne kudde die mooi in balans is. En daardoor perfecte co-coaches!

#2 Wanneer je bij ons komt voor een coachsessie, ben je altijd buiten in de natuurlijke omgeving mét de paarden. Het ervaren en het buiten zijn met paarden om je heen, nodigt uit om uit je comfortzone te komen. Op deze manier word je gestimuleerd om out of the box te denken én te doen!