Aanbod

De stal staat middenin een oase van groen en rust. Behalve de gratis inzichtsessie, vindt alle ondergenoemde aanbod altijd buiten plaats. Zowel de natuur als de paarden helpen mee bij elk proces.

Wat kun je bij mij en de paarden verwachten

Als je bij mij én de paarden komt voor een sessie, ben je áltijd buiten. Weer of geen weer, alle elementen die de natuur te bieden heeft werken mee.  Zo sta je letterlijk met je voeten in de aarde. De natuur geeft rust, helpt je te aarden. En de natuur geeft je energie.

Paarden spelen een grote rol tijdens de coachsessies waarbij ze worden ingezet. Ik zie ze als mijn collega’s. Als jij de activiteiten met de paarden doet, let ik op jouw én op hun reacties. Paarden hebben ook een hoog knuffelgehalte en dat doet iets fijns met je.

Ik ga voor een liefdevolle en tikkie stoere aanpak; laarzen aan, de bak in en gaan. Want letterlijk met je hele lijf ervaren met dat wat er speelt bij jou, werkt bijzonder effectief. En ja, dat kan best spannend zijn, maar ik heb veel geduld en zal met al mijn aandacht wachten totdat jij terugkomt bij mij.


- Workshop 'Ontmoet je rouw met liefde'
Hoe ga jij om met jouw verlies en rouw? Tussen elk 'welkom en afscheid' ligt een hele wereld...
Wat heb jij geleerd of ervaren en wat werkt(e) voor jou?
Ontmoet de kudde en jouw emoties met liefde. 

- Traject 'Rouw met liefde voor het leven'
Na de eerste hectiek en de rouw om het verlies van een dierbare, ga je verder. Maat het lukt je nog steeds maar niet.  Je voelt je vermoeid, geprikkeld, intens verdrietig en loopt daardoor vast in het dagelijks leven, in je werk en met je emoties.

Hoe kan je weer blij zijn en opnieuw van het leven leren houden?

- Workshop 'Coachen met paard' 

Heb je wél interesse omdat je met je emoties in de knoop zit, maar vind je paarden nog wat spannend? Dan is deze workshop voor jou.
We nemen rustig de tijd om kennis te maken met de kudde. Daarna gaan we samen op een zachte manier kijken naar dat wat jij wilt en nodig hebt.

Ik wil een afspraak maken of ik heb een vraag en wil deze graag stellen.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de voorwaarden en privacy verklaring.