Helaas ben ik op dit moment niet aan het werk ivm ziekte. 

Over mij, Gabry de Veld

Samen met de paarden begeleid ik vrouwen die door verlies van een dierbare moe en verdrietig blijven en zich daardoor somber zijn gaan voelen. Bij mij en de paarden kun je ervaren welke emoties je voelt, dat ze een functie hebben en dat geeft grip op jouw (lichamelijk) welzijn.

Gabry de Veld- van Egmond is rouwcoach met inzet van paarden.

Mijn verhaal:

Jaren lang wist ik niet hoe ik rouwen kon. Ik had het niet geleerd.
Als puber en jong volwassene heb ik grote verliezen geleden, waaronder mijn paard en 5 bekenden van ongeveer mijn leeftijd. Daarnaast voelde ik mij lang weinig gesteund of begrepen in mijn verdriet. Maar ik wist zelf eigenlijk ook niet wat ik nodig had.

Totdat ik voor een eigen coachtraject opnieuw in contact kwam met paarden. Er brak iets open en ik realiseerde mij dat ik mij afgesloten had. Ik had mijn gevoel uitgezet om mijzelf te beschermen.
Maar bij de paarden was dat onmogelijk. Mijn masker wat mij altijd beschermd had, ging af. Mijn gevoel ging weer stromen. En ja, dat was best ongemakkelijk in het begin. Rouwen... ik had het niet geleerd.
Maar ik ben zo blij dat ik deze stap gemaakt heb.

Door de verschillende verlieservaringen in mijn leven, waaronder ook levend verlies, weet ik hoe spannend het kan zijn om emoties toe te laten; verdriet, pijn, boosheid, onmacht, leegte en frustratie. Wat een strijd heb ik soms gestreden, maar wat ben ik dankbaar dat ik deze weg gekozen heb toen. Want heus, elk klein stapje naar mijzelf toe, gaf mij erkenning van dat wat er was. 'Feeling = healing'.  Dat is de weg naar leren leven met gemis, maar ook met liefde die blijvend is.

 

Ik ging leren en lezen over verlies en rouw en ontdekte dat er een hele wereld zit tussen 'welkom en afscheid' en dat dat voor iedereen geldt.

Daarom besloot ik het hef in eigen hand te nemen, en door te geven wat ik uiteindelijk geleerd heb over rouwen.

kinderfoto van Gabry de Veld- van Egmond (rouwcoach) met haar paard Fiury

Mijn missie is dat jij, in de natuur en samen met de paarden, kan ervaren wat de invloed is van jouw patronen met betrekking tot rouw en verdriet. Ik ondersteun je met liefde in jouw proces, door samen te kijken wat nog aandacht nodig heeft. Waar je vastloopt. Om dat stuk te veranderen. Rouwen ís veranderen.

 

Mijn aanbod is uniek, want:

Ik ga voor een liefdevolle, tikkie stoere en actieve aanpak; laarzen aan, de paardenbak in en gaan. Want letterlijk met je hele lijf ervaren, werkt bijzonder effectief.
Paarden spelen een grote rol tijdens de coachsessies. Ik zie ze als mijn collega’s. Paarden hebben ook een hoog knuffelgehalte en dat doet iets met je.


Als je mij kent weet je:
Dat ik erg graag buiten ben, met de voeten in de aarde. Dan draag ik het liefst grove laarzen of Dr. Martens. Ook onder een jurkje of rok, want ik vind dat leuk. Het is uiteraard ook handig als ik bij paarden ben en door de wei of bak struin.

Tegen bijna elk beestje wat ik tegenkom praat ik. Als mijn kat voor deur staat, vraag ik steevast om het wachtwoord voordat zij binnen mag. Elk antwoord keur ik goed overigens 😉.

Ik ben creatief en schilder in mijn vrije tijd. Als ik lekker in mijn flow zit, is het plots 3 uur later!

Tussen alle bedrijvigheid door kan ik ook bijzonder genieten van het alleen zijn, in stilte. Ben een echte theeleut en snoep daarbij graag een stukje intens pure chocolade!

 

Liefs, Gabry

 

P.S. Als je verdrietig bent, kijk dan opnieuw in je hart en zie dat je huilt om wat je eens vreugde schonk.
Uit: Wijze woorden.
Auteur K. Gibran


revieuw rouwcoach: We bespraken alle levensfases rondom welkom en afscheid zorgvuldig. En als we er niet uitkwa,en, kwam gabry ons helpen. Zo konden mijn moeder en ik dingen met elkaar delen die wij niet van elkaar wisten.

Raakt mijn verhaal je? 
Vraag de gratis Inzichtsessie ‘Leren leven met rouw’ aan en ik geef je minstens 2 tips hoe ook jij meer ontspannen kunt omgaan met je verlies, zonder daarbij voorbij te gaan aan jouw pijn.


Ik wil een afspraak maken of ik heb een vraag en wil deze graag stellen.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de voorwaarden en privacy verklaring.