Richting geven aan mijn praktijk

Gepubliceerd op 27 januari 2021 om 11:50

Waar rouw is, is liefde. Altijd! 

Afgelopen twee jaar heb ik al vele mooie coachsessies met de paarden mogen geven. Het blijft haast magisch om te ervaren wat er allemaal loskomt wanneer er contact is met de paarden.
Het viel mij op dat veel coachvragen uiteindelijk uitkomen op één en de dezelfde 'pijn'. En die pijn gaat vaak samen met een verlieservaring b.v.: verlies van een dierbare, verlies van gezondheid, verlies van een droom (b.v. ongewenst kinderloos), verlies van baan of werkplek, levend verlies zonder einde (b.v. leven met een kind met een beperking).

Mede door mijn eigen verlies ervaringen, daarin ben ik voldoende ervaringsdeskundig, besloot ik mij verder te verdiepen in het thema: Verlies en rouw. Een stapel prachtige boeken, gesprekken en studies later wist ik het zeker, dit is de richting voor mijn coachpraktijk. 

In de zomer 2020, heb ik mijn aanbod geschreven en de verschillende activiteiten gebundeld. Vele activiteiten die ik al eens in losse sessie heb aangeboden, zitten nu in het traject 'Rouw met liefde voor het leven.' Het is een compleet traject waarin we terugkijken, ervaren wat er nu is en onderzoeken wat jij NU nodig hebt om je verlies te overleven. Ik ben ervan overtuigt dat iedereen verlies kan overleven. Dat je je rouw kunt omarmen en je daardoor gelukkiger voelt. Dat je de liefde anders vast kunt houden  en weer opnieuw van het leven kunt gaan houden.

 

Lieve groet,

Gabry 


«   »