Aanbod en tarieven

De stal staat middenin een oase van groen en rust. Alle ondergenoemde aanbod vindt altijd buiten plaats. Zowel de natuur als de paarden helpen mee bij elk proces.

- Gratis doorbraaksessie 'Leren leven met rouw'
Hoe kan je doorgaan met je leven, wanneer je een dierbare bent verloren? In deze doorbraaksessie maak je de eerste stappen tussen je gemis en het leven wat doorgaat. Ook geef ik je minimaal 2 tips die je direct kunt toepassen.
Weten hoe dat werkt? Maak dan een afspraak voor deze Doorbraaksessie 'Leren leven met rouw' (via Zoom / Whatsapp videobellen, 30 min).

 

- Workshop sessie 'Ontmoet je rouw met liefde'
Bij elk welkom hoort onherroepelijk een afscheid. Maar hoe ga je daarmee om? Heb je verdriet, voel je ongeloof, misschien wel boosheid of machteloosheid? of alles door elkaar? Tussen elk welkom en afscheid ligt een hele wereld van (aan)geleerd gedrag, ervaringen en emoties. Hoe heb jij geleerd om te gaan met een afscheid? Herinner en her-inner wat er was en wat er nu is.
Ontmoet de kudde en jouw rouw met liefde. 
€ 49,- p/p, 1 uur/ duo workshop 2 uur.

 

- Traject 'Rouw met liefde voor het leven':  9x 1 op 1 met mij en de paarden (max 1,5u per sessie)
Je hebt een dierbare verloren en wilt verder, maar het lukt niet. En daardoor loop je vast in je werk, in dagelijkse bezigheden. Hoe ga je om met gemis? Hoe verwerk je dat?  In dit traject;
Kan je op verhaal komen.

Leer je omgaan met het gemis.

Is er troost en hulp van de paarden.

Na afloop van het traject;
Vind je meer rust in dat wat er is.

Ervaar je dat alles er mag zijn zoals het is.

Zie je het leven weer mooier in en kun je weer opnieuw houden van het leven.
'Waar rouw is, is liefde. Altijd'. 

Investering: € 749,00 (of in 2 termijnen van € 385,-)     

   

- "De Verbinding': 3x 1x p/mnd 1 op 1 met mij en de paarden
Jouw verlies is, hoe dan ook, een onderdeel van je leven geworden. In het leven van alledag, kan het zijn dat je onverwacht toch ineens wordt geraakt in jouw gemis. Als een schaduw die onverwacht voor je staat, is het er dan. In het borgingstraject 'De Verbinding' gaan we al die momenten integreren in je leven. Het is als yin&yang en alles is oké, met liefde.
Investering: €337,- 

 

- Fun- Workshop 'Coachen met paard' 

Leuk, vernieuwend en verrassend! Ervaar kort, krachtig en spelenderwijs hoe coaching met inzet van paarden voor jou werkt. In de Nieuwsberichten kun je er meer over lezen. Ook leuk om samen te komen doen. 
€ 49,- p/p, 1 uur/ duo workshop € 98,- 1,5 uur.

 

- Individuele coaching  (met eigen thema)          € 110,- 1,5 uur

 

Staat er iets voor je bij waar je interesse in hebt?

Bel me! 🙂 

Of vul onderstaand contactformulier in en ik zal snel contact met je opnemen.